Cont2

Az Osonó

A tavasz pengéi

Újabb álom nyomán Grúnba megyünk nyomozni a következő kard után, ami az Osonó névre hallgat. Berakjuk a Magnolia bankházba nehezen összekuporgatott pénzünket (10040. dec. 15). Megtaláljuk Joey Nurmit az álom nyomán, aki egy egyetemista. Joey jegyzeteiből nem sok derül ki, de nyomoz. Addig William előadást tart a Siperminti egyetemen, míg Zúgószél árverést szervez az eddigi loot-okból, és kihasználva a hírnevét némi extra profitra tesz szert. Joey később talál valamit, amiből kiderül, hogy az Osonót egy gnóm forgatta 29 évvel ezelőtt. Ez egy karaván naplójából derül ki, ahol volt egy csata egy őrjárat és egy csapat troll között. A gnóm később fogadót vett és vezetett Télszilánkban, a Halvány Teokrácia nevű országban. A csapat 10041 jan. 25-én indul el Sipermintből és 10041 márc. 27-én ér Télszilánkba. Itt megismerkedi a csapat a helyi főméltóságokkal, akikkel nem lesz felhőtlen a kapcsolatuk, főleg a helyi püspökkel (Batar pap). Kiderül, hogy a kard a helyi tolvajcéh birtokába került, amit a csapat egy kemény csatában meg is szerez (10041. márc. 30). A kard Elmir tulajdonába kerül.

Comments

Télszilánkban már nálunk volt a törpe artifact (vagy ott szereztük meg). a tolvajoknak majdnem odaadtuk egy tárgyalás során. aztán inkább leszámoltunk velük.
a Levél (? nem is tudom pontosan a nevét) kardot hol szereztük?

Az Osonó
 

A grúni út során meglátogatjuk az Ezüsthegyeket is, hogy kapcsolatot építsünk a törpékkel a városi alapítási tervek miatt.

Az Osonó
 

közben eszembe jutott: Zöld Pólya a kard neve :)

Az Osonó
groschan

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.