Cont2

Remorhaz kompánia - finished!

Mellifleur

Melissin talált egy felderítőt, aki ismert “valakit”, aki talán tudhatja, hol rejtőzik a Remorhaz kompánia. A “valaki”-ről kiderült, hogy egy rézsárkány, aki résztvett még régen egy lich elleni támadásban, ugyanabban a kastélyban, amiben most ellenségeink laknak. Meg is mutatta, először végig kellett mennünk egy kisebb dungeon-ön, majd utána megküzdeni a főellenséggel a kastályban. Kemény csata volt, nem sikerült elsőre betörnünk, így felkészülhetett alaposan az ellenfél. A 6 felhastelt ellenfél elég kemény volt, még szerencse, hogy a Hold Monsters megfogta őket. Gate-el egy kisebb démont is beidéztek, az sem volt kellemes. A végén csak Zúgószél (épphogy), William (már egyszer visszahozva 0-ról), Tildar és Elmir maradt talpon. Barry sajnos meghalt, de gondolom nem fog gondot okozni a feltámasztása. A többiek felgyógyulnak. Sajnos a sarlatán és a tolvaj/mágus elmenekült, de a többieket megöltük. A loot jelentősnek tűnik. Van egy olyan érzésem azonban, hogy az alapkő szobájában még meglepetés vár majd ránk :)

Végiglootolva a kastélyt gigantikus mennyiságű kincset találtunk, annyit, hogy képtelenek voltunk mindent elvinni, hiába az extended kincsszállító felszerelés, az ezüstöt és rezet hátra kellett hagynunk. Az “alapkő” egy kamrában volt, ahonnan overhelming mágia áradt. Beküldtem előbb idézett goblinokat, majd egy tűzelementált, és azt a következtetést vontuk le belőle, hogy nem akarunk bemenni :) A loot durva, csak pénzértmékből több 10,000 arany érték volt + gemek + art objectek + varázstárgyak, több 100,000 arany értéke van, ez több, mint amit eddig összesen összeszedtünk (leszámítva az artifactokat, amelyek értéke nyilván felbecsülhetetlen).

Comments

groschan

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.